Welkom

Fruitbedrijf Gielens is gevestigd in het Midden-Limburgse dorp Neer. Al ruim 40 jaar worden er op diverse percelen in Neer blauwe bessen geteeld.

De eerste bessen worden eind juni geoogst. Het seizoen loopt tot eind september.

De blauwe bes

De blauwe bes is een veelzijdige bes. Ze zijn zoet, voedzaam en bevatten weinig calorieën. De zoete bes zit vol antioxidanten, waarvan uit onderzoek is gebleken dat ze niet alleen ontstekingsremmend en cholesterol verlagend werken maar ook beschermen tegen diverse ziektes, waarvan kanker de meest prominente is.

Ze bevatten nauwelijks vet en zorgen voor een goede spijsvertering. De grote hoeveelheid vitamines (vitamines C & K), vezels en mineralen in de blauwe bessen neutraliseren de zogenoemde ‘vrije radicalen’ die erom bekend staan dat ze allerlei ziekten en kwalen veroorzaken.

Kortom:  Vol van smaak met een stevige bite en tevens lekker en gezond!

Over ons

Fruitbedrijf Gielens BV is gevestigd in het Midden-Limburgse Neer, Gemeente Leudal. In 1961 werd het bedrijf opgericht door de heer Thei en mevrouw Griet Gielens-Peeters. Destijds begonnen ze met de teelt van diverse akkers en tuinbouwgewassen.

Na 19 jaar besloten ze een nieuwe weg in te slaan en te starten met de teelt van blauwe bessen. Al ruim 40 jaar worden hier diverse soorten blauwe bessen geteeld. Zoon Gielens stapte in 1995 mee in het bedrijf van zijn ouders. En in 2010 is het bedrijf overgenomen door Jack Gielens.

Heden ten dage runt Jack samen met Veronique het bedrijf met veel passie en enthousiasme.

Verkoop

De oogst van de blauwe bessen is van eind juni tot en met einde september.

In de periode verkoopt Fruitbedrijf Gielens dagelijks verse blauwe bessen in de automaat. Het hele seizoen door worden ook verwerkte producten zoals 100% puur bessensap, jam & thee verkocht.

Tevens kunt U in het seizoen iedere zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur de producten kopen in de loods.

Contact

Fruitbedrijf Gielens BV
Kappert 13A
6086 PA Neer
The Netherlands

0031 – 475 – 510 440
0031 – 6 – 5534 4650

GielensBlueberries